Hoitolaukku SoFo
Hoitolaukku SoFo • Harmaa/Laventeli

Hoitolaukku SoFo

  • Kanna olalla, lähettilaukkuna tai reppuna
  • Iso ja tilava – kaikki tarvittava mahtuu mukaan 
  • Monet sisä- ja ulkotaskut pitävät tavarat järjestyksessä
  • Tyylikäs ulkoasu miellyttää sekä äitejä että isiä
  • Mukana pehmeästä Öko-Tex-kankaasta ommeltu vaipanvaihtoalusta
Myymälähaku

Hoitolaukku SoFo on yhtä aikaa olkalaukku, lähettilaukku ja reppu

Tyylikäs ja käytännöllinen BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo sopii sekä isälle että äidille.BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo on miellyttävän tuntuinen lähettilaukku.BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo on miellyttävän tuntuinen lähettilaukku.

Kanna hoitolaukkua olalla
Kanna tyylikästä ja kätevää hoitolaukkua olalla, kun käyt pikku tyttösi tai poikasi kanssa ostoksilla tai kun lähdette rannalle kesäpiknikille.

Muunna Hoitolaukku SoFo joko olka – tai lähettilaukuksi 
Säädettävä olkahihna on helppo kiinnittää ja irrottaa, ja se mahdollistaa laukun kantamisen joko olkalaukkuna tai lähettilaukkuna.

Hoitolaukku SoFo sopii kannettavaksi myös reppuna
Kun kädet ovat täynnä kauppakasseja tai kun haluat pitää lastasi kädestä, hoitolaukkua on kätevintä kantaa selässä. Hoitolaukku SoFo on erittäin helppo muuntaa repuksi.

Miksi SoFo?

BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo on saanut inspiraationsa Tukholman trendikkäässä Södermalmin kaupunginosassa vanhempainvapaataan viettäviltä isiltä ja äideiltä.

Tukholman Södermalmin kaupunginosaan kuuluva SoFo tunnetaan monista ravintoloistaan ja kahviloistaan sekä vintage- ja designputiikeistaan – ja niistä monista tyylikkäistä isistä ja äideistä, jotka viettävät siellä vanhempainvapaataan. Vogue Magazine nimesi hiljattain Södermalmin maailman kolmanneksi cooleimmaksi kaupunginosaksi. SoFo on epävirallinen viittaus Lontoon ja New Yorkin SoHo-kaupunginosiin.

BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo on tilava, ja siinä on useita taskuja vauvantarvikkeille sekä isän ja äidin tavaroille.

Tilavuus ja taskut varmistavat hyvän järjestyksen

Hoitolaukku SoFo on tilava, mutta ei tarkkaan harkitun muotoilunsa ansiosta tunnu liian suurelta tai hankalalta käsitellä. Laukussa on useita organisoinnissa auttavia lokeroita ja taskuja sekä tavaroiden löytämistä helpottava vaalea vuori. Sekä laukun ulko- että sisäpuolella on taskuja niin vauvan tarvikkeille, esimerkiksi vaipoille, tuttipulloille ja tuteille kuin myös omille tavaroillesi, esimerkiksi puhelimelle, avaimille ja vesipullolle.

- Yläreunassa vetoketju
- Yksi iso tila ja 13 erikokoista taskua
- Verkkotaskuja vaipoille, kosteuspyyhkeille jne.
- Vetoketjutasku arvotavaroille
- Pullotasku sekä sisä- että ulkopuolella
- Pienempiä taskuja esim. tuteille 
- Avainketju
- Ulkotaskussa magneettiläppä
- Erillisessä taskussa vaipanvaihtoalusta

Tyylikäs laukku sopii sekä tyttö- että poikavauvoille ja sekä isille että äideille

Tyylikäs tummanharmaa ja vaaleanliila väritys tekee laukusta sopivan kaikille pikku tytöstä tai pojasta huolehtiville – äidille, isälle ja isovanhemmille. Ja kun vauva kasvaa ja ohittaa vaippaiän, voit poistaa vaipanvaihtoalustan ja käyttää hoitolaukkua tavallisena kassina. Se on erinomainen valinta perheretkille, ja se sopii jopa töihin! 

BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo sopii sekä isälle että äidille.

Mukana ihoystävällisestä kankaasta ommeltu pehmeä vaipanvaihtoalusta

Hoitolaukun erilliseen magneettiläpällä sulkeutuvaan lokeroon on pakattu pehmeästä Öko-Tex-kankaasta ommeltu konepestävä vaipanvaihtoalusta.

Alustan kangas on testattu, ja se täyttää vauvantuotteilta edellytettävät Öko-Tex 100 -standardin luokan 1 tiukat vaatimukset. Kankaassa ei siis ole haitallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita, ja se on hellävarainen pienen poikasi tai tyttösi iholle. 

Lasten paras on vastuullamme

Etsi kantoreppua valitessa kahta yhdensuuntaista viivaa. Ne takaavat, että kyseessä on aito BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Vastasyntyneiden ja pikkulasten keho on erityisen herkkä. Siksi tahdomme tarjota heille vain kaikkein parasta.

Näin erotat aidon BABYBJÖRN-tuotteen

BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit
Etsi lähin jälleenmyyjä

MYYMÄLÄHAKU