Hoitolaukku SoFo
Hoitolaukku SoFo • Harmaa/Laventeli

Hoitolaukku SoFo

  • Kanna olalla, lähettilaukkuna tai reppuna
  • Iso ja tilava – kaikki tarvittava mahtuu mukaan 
  • Monet sisä- ja ulkotaskut pitävät tavarat järjestyksessä
  • Tyylikäs ulkoasu miellyttää sekä äitejä että isiä
  • Mukana pehmeästä Öko-Tex-kankaasta ommeltu vaipanvaihtoalusta
Myymälähaku

Hoitolaukun välttämättömyydet

Hoitolaukun välttämättömät tavarat – BABYBJÖRN neuvoo.

Huolella pakattu hoitolaukku voi pelastaa päivän. Mutta mitä hoitolaukussa pitää vähintään olla? Mitä tarvitaan vastasyntyneelle vauvalle ja mitä vähän vanhemmalle lapselle? Äidinmaitoa tai korviketta juovaa vauvaa varten ei tarvita yhtä monia tavaroita kuin vanhempaa lasta varten. Lisäksi hoitolaukun sisältö riippuu siitä, kauanko aiot olla pois kotoa, mikä vuodenaika on kyseessä ja millainen sää ulkona on.

Alla on listamme hoitolaukkuun pakattavista tavaroista.
Vastasyntyneelle tarvitaan: vaipanvaihtoalusta, vaippoja, kosteuspyyhkeitä, suojavoidetta, muovipusseja likaisia vaippoja ja vaatteita varten, vaihtovaatteita, tutteja, pieni pyyhe, pullo korviketta varten (jos vauva juo korviketta).
Vähän vanhempi lapsi voi tarvita myös: leluja, pikku naposteltavaa, purkillisen vauvanruokaa, kaulalapun, lautasen ja lusikan, nokkamukin, kuumaa vettä termospullossa, pullollisen kylmää vettä.
Älä unohda myöskään omia tavaroitasi: liivinsuojia, kantoreppua, juomista, pikku purtavaa, aurinkolaseja, sateenvarjoa, kirjaa, kameraa, särkylääkettä, käsidesiä.

Hoitolaukku muuntuu helposti repuksi

BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFo on tarvittaessa helppo muuntaa repuksi.

Hoitolaukku SoFo sopii tarvittaessa kannettavaksi myös reppuna. Vedä taaimmainen kantohihna olkahihnoiksi, niin voit kantaa laukkua selässä. Helppoa ja todella kätevää!

Irrotettava ja säädettävä olkahihna

Hoitolaukun olkahihna on helppo irrottaa ja kiinnittää paikalleen. Koska hihnan pituutta voi säätää, laukkua voi kantaa myös lähettilaukun tapaan hihna rinnan yli. 

BABYBJÖRN Hoitolaukku SoFossa on irrotettava ja säädettävä olkahihna.