Hoitolaukku SoFo
Hoitolaukku SoFo • Harmaa/Laventeli

Hoitolaukku SoFo

  • Kanna olalla, lähettilaukkuna tai reppuna
  • Iso ja tilava – kaikki tarvittava mahtuu mukaan 
  • Monet sisä- ja ulkotaskut pitävät tavarat järjestyksessä
  • Tyylikäs ulkoasu miellyttää sekä äitejä että isiä
  • Mukana pehmeästä Öko-Tex-kankaasta ommeltu vaipanvaihtoalusta
Myymälähaku

Tuotesuunnittelija isyysvapaalla

David Karpathakis Thalén suunnittelee työkseen BABYBJÖRN-kantoreppuja. Kuuden kuukauden vanhempainvapaansa aikana hänellä oli runsaasti mahdollisuuksia testata tuotteita yhdessä tyttärensä kanssa, havainnoida arkisia ongelmia ja keksiä niihin ratkaisuja.

”Vasta vanhempainvapaalla tajusin kävelyretkien idean”, David sanoo. ”Ennen kuljin vain pisteestä A pisteeseen B. Mutta koska tyttäreni pysähteli katsomaan ja osoittamaan asioita, minäkin aloin kävellä hitaammin sekä näyttää ja selittää kaikenlaista. Kantoreppu toimi omilla kävelyretkillämme paremmin kuin lastenrattaat. Kaipasin myös hoitolaukkua, mutta kaikki kokeilemani vaihtoehdot olivat joko liian suuria tai epäkäytännöllisiä käsilaukkuja.”

Kun David palasi töihin, BABYBJÖRN oli jo aloittanut uuden hoitolaukun kehitystyön. Hänen omat kokemuksensa olivat vielä tuoreessa muistissa, ja niinpä hän oli pian vastuussa koko projektista.

”Testiperheet ovat ensiarvoisen tärkeitä”, David painottaa. ”He testaavat kaikkia valmistamiamme prototyyppejä ja käyttävät niitä kotona pitkiä aikoja. Me vierailemme heidän luonaan ja pyydämme mielipiteitä tuotteista. Tärkeintä on kuitenkin tarkkailla, kuinka testaajat käyttävät tuotteitamme käytännössä. Hoitolaukun käyttöä seuratessa tajusimme, että laukkuun tarvitaan lisää pullotaskuja, magneetin avulla sulkeutuva läppä ja vetoketjullinen tasku aikuisten tavaroille eli esimerkiksi avaimille ja matkapuhelimelle.”

Kun testiperheet eivät testausjakson päätteeksi tahtoneet palauttaa laukkuja, David tajusi, ettei hän ollut ainoa, joka piti BABYBJÖRN-tiimin kehittämistä ratkaisuista. Se on tilava, muttei liian iso, ja siinä on taskuja ja lokeroita juuri siellä missä niitä tarvitaan. Myös Davidin vaimo käyttää laukkua. Ja koska laukku osoittautui toimivaksi myös töissä, David hankki toisenkin!