Kantoreppu We
Kantoreppu We • Musta • Cotton
Kantoreppu We • Musta – Cotton • Setti
Kantoreppu We • Koboltinsininen/Sininen • Cotton

Kantoreppu We

  • 3 kantoasentoa rinnalla ja selässä
  • Oma kantotaso vastasyntynyttä varten
  • Vyötäröhihna tekee kantamisesta ergonomista
  • Vastasyntyneestä 3 vuoden ikään
  • International Hip Dysplasia Instituten mukaan lonkkien terveyttä edistävä kantoreppu

Musta, Cotton

Cotton

Setti

Myymälähaku

Kantoreppu We paras ostos

Kantoreppu We on voittanut ruotsalaisen SVT Plus -ohjelman kantorepputestin ja saanut Bästa Köp! -kunniamaininnan. Testiin osallistui pikkulasten vanhempia ja yksi fysioterapeutti.

Pää muodostaa kolmasosan vastasyntyneen kokonaispainosta. Niska ei ole vielä tarpeeksi vahva, jotta lapsi pystyisi nostamaan päätän itse, ja siksi lapsi tarvitsee tukea päälle ja niskalle.

Ergonominen ja vyötäröhihnalla tuettu

Tukeva vyötäröhihna sekä pehmustetut ja muotoillut olkahihnat takaavat, että Kantoreppu We tuntuu mukavalta myös vauvan kasvaessa. Vyötäröhihnan ansiosta vauvan painoa voi siirtää lanteille. Se ehkäisee selkä- ja hartiakipuja. Kolmea ergonomista kantoasentoa voi vaihdella vuosien varrella, ja lapsesi istuu aina leveässä haara-asennossa.

Kantoreppu We – lonkkien terveyttä edistävä kantoreppu
International Hip Dysplasia Institute on testannut Kantoreppu Wen ja luokitellut sen lonkkien terveyttä edistäväksi. Vauvan lonkat saavat kantorepussa oikeanlaista tukea ja jalat kääntyvät optimaalisesti ulospäin. Se edistää lonkkanivelten kehitystä, joka on erityisen tärkeää lapsesi ensimmäisten elinkuukausien aikana.

BABYBJÖRN Kantoreppu We on helppo pukea ja riisua

Mutkatonta alusta asti

Helppo pukea ja riisua
Kantoreppu We on muiden kantoreppujemme tapaan suunniteltu niin, että sitä voi käyttää ilman apua kaikissa kantoasennoissa – myös selässä. 

Aukeava etuosa
Koska etuosan saa avattua, vauvan nostaminen pois kantorepusta sujuu helposti ja nopeasti. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun vauvasi on nukahtanut kantoreppuun.

Istuu täydellisesti alusta alkaen
Kantoreppua on helppo säätää, kun sinä ja kumppanisi tahdotte vuorotella kantajina. Selkeä napsahdus kertoo, että soljet ovat kunnolla kiinni.

Kolme kantoasentoa rinnalla ja selässä

BABYBJÖRN Kantoreppu We mahdollistaa vastasyntyneen kantamisen juuri oikealla korkeudella.Vanhemmille vauvoille sopiva korkeus.Turvallista kantamista selässä.

Juuri oikea korkeus vastasyntyneille. Yksi kantorepun kantoasennoista on tarkoitettu erityisesti vastasyntyneille. Se takaa katsekontaktin, läheisyyden ja mahdollisuuden tarkkailla lapsen hengitystä. Pituus enintään 62 cm

Matalampi korkeus vanhemmille vauvoille. Noin neljän kuukauden iässä on aika siirtyä matalammalle tasolle. Kasvot ovat edelleen kohti kantajaa. Pituus vähintään 62 cm

Turvallinen ja mukava kantoasento selässä 12 kuukauden iästä alkaen. Nosta lapsi kantoreppuun kasvot itseäsi kohti ja kiepauta koko kantoreppu edestä selkäpuolelle. Olkahihnoista muodostuu kehoasi kiertävä lenkki, joka varmistaa, ettei lapsesi pääse putoamaan. Helppoa ja turvallista – yhdellä yksinkertaisella liikkeellä. Maks. 15 kg / 100 cm.

BABYBJÖRN Kantoreppu We helppoon kantamiseen selässä

BABYBJÖRN Kantoreppu We helppoon selässä kantamiseen

Kantoreppu We mahdollistaa lapsen siirtämisen turvallisesti selkäpuolelle. Kantoreppu kierretään edestä taakse lapsen istuessa paikallaan. Olkahihnoista muodostuu siirtämisen ajaksi suljettu, kehoa kiertävä turvalenkki. Tämän ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta lapsen saa nostettua selkäpuolelle ilman apua. Yksinkertaista, turvallista ja mukavaa!

> Kantoreppu selkään kolmella helpolla liikkeellä

Elintärkeä päätuki

Miltä mahtaisi tuntua, jos pääsi painaisi kolmanneksen ruumiinpainostasi? Ainakin tietäisit, miltä pään kannattelu tuntuu vastasyntyneistä! Viiden ensimmäisen kuukauden aikana vauvat eivät pysty kannattelemaan päätään ilman tukea. Tämän ja kaikkien muidenkin kantoreppujemme päätukea voi säätää vauvalle sopivaksi.

BABYBJÖRN-kantoreppu antaa vauvan päälle elintärkeää tukea
BABYBJÖRN Kantoreppu We – täydellinen vastasyntyneille.

Täydellinen vastasyntyneille

Pystyasento Kantoreppu Wetä voi käyttää heti syntymästä lähtien, mutta sen anatominen muotoilu sopii myös vanhemmille lapsille. Pystyasennossa hengitystiet pysyvät avoimina ja sinä voit tarkkailla vauvasi hengitystä. Jalat ja kädet roikkuvat vapaina Jalkoja ja käsiä voi liikuttaa Kantoreppu Wessä vapaasti. Se edistää lihasten sekä motoristen taitojen ja tasapainon kehittymistä.

BABYBJÖRN Kantoreppu One – helppo säilyttää rullalla

Aina valmiina

Kätevän kantorepun voi rullata kokoon ja pakata hoitolaukkuun tai lastenvaunujen alle. 

Kehitetty yhdessä lastenlääkärien kanssa

Tämä tuote on kehitetty tiiviissä yhteistyössä lastenlääkärien kanssa. Teemme yhteistyötä johtavien lastenlääkärien, kätilöiden ja lastenpsykologien kanssa. Heidän lääketieteellinen asiantuntemuksensa on meille äärimmäisen tärkeää, ja he antavat meille arvokasta palautetta uusien tuotteiden kehitysvaiheessa. Emme lanseeraa ensimmäistäkään tuotetta ilman heidän hyväksyntäänsä.

> Lue lisää yhteistyöstämme lastenlääkärien kanssa

Kehitetty yhteistyössä johtavan lastenlääkärin, professori ja LT Klaus Parschin kanssa

Turvalliset ja testatut kankaat

Kaikki tuotteessa käytetyt kankaat ovat hellävaraisia lapsesi iholle sekä turvallisia imeä ja pureskella. Ne on testattu, ja ne täyttävät vauvantuotteilta edellytetyt Öko-Tex® 100 -standardin luokan 1 vaatimukset. Se tarkoittaa, ettei niissä ole terveydelle haitallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita.

> Näin valitsemme käyttämämme kankaat

LISÄÄ BABYBJÖRN-KANTOREPPUJA

Lasten paras on vastuullamme

Etsi kantoreppua valitessa kahta yhdensuuntaista viivaa. Ne takaavat, että kyseessä on aito BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Vastasyntyneiden ja pikkulasten keho on erityisen herkkä. Siksi tahdomme tarjota heille vain kaikkein parasta.

Näin erotat aidon BABYBJÖRN-tuotteen

BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit
Etsi lähin jälleenmyyjä

MYYMÄLÄHAKU