Kehto
Kehto • Valkoinen • Mesh

Kehto

  • Pehmeää ja joustavaa keinuntaa
  • Ohuen verkkokankaan läpi vauvaa on helppo pitää silmällä
  • Helppo siirrellä
  • Vakaa rakenne
  • Vastasyntyneestä 6 kuukauden ikään (korkeintaan 8 kg)
Myymälähaku

Kehdon notkuva liike muistuttaa ajoa lastenvaunuissa. Kehtoa on helppo keinuttaa kädellä tai jalalla, mutta myös vauvan oma liikehdintä saa sen keinumaan.

BABYBJÖRN Kehto – Tuudittaa vauvasi levolliseen uneen
BABYBJÖRN Kehto helpottaa vauvan silmällä pitämistä

Tässä modernissa ja viihtyisässä kehdossa nukkuvaa vauvaa on helppo pitää silmällä. Matalan mallin ja verkkokankaisten seinien ansiosta näet vauvasi nukkuvan turvallisesti.

Kevyt ja kompakti kehto on täydellinen valinta ensimmäisinä kuukausina, kun lyhyet uni- ja valveillaolojaksot vuorottelevat ja kun haluat siirrellä nukkumapaikkaa huoneesta toiseen. Kehdon ansiosta voit pitää vauvan lähelläsi päivin öin.

BABYBJÖRN Kehto – kevyttä ja kompaktia kehtoa on helppo siirrellä huoneesta toiseen

BABYBJÖRN Kehto – moderni kehto, jossa nukkuvaa vauvaa on helppo pitää silmällä.
BABYBJÖRN Kehto on muodoiltaan nykyaikainen ja rakenteeltaan tukeva.

Tämä nykyaikainen kehto on rakennettu vakaaksi. Jalkojen suojatulpat estävät kehtoa liikkumasta ja suojaavat lattiaa.

Kehdon seinämät on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta verkkokankaasta. Vauvasi pystyy hengittämään kankaan läpi, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka hän nukkuisi kasvot kehdon seinää vasten. Reunapehmusteita ei tarvita, koska seinät ovat kauttaaltaan kangasta eikä kehdossa ole pinnoja tai irtonaisia osia, joiden väliin pienet jalat tai kädet voisivat jäädä puristuksiin.  

BABYBJÖRN Kehto – seinät pehmeää ja ilmavaa verkkokangasta
BABYBJÖRN Kehto – Turvallista ja nykyaikaista muotoilua

Kehdon ja verhokatoksen harsomainen verkkokangas päästää ilman virtaamaan esteettömästi. Joustava keinuliike on pehmeä ja hallittu. Irtonaisia osia ei ole. Näistä tekijöistä on turvallinen muotoilu tehty.

Kehitetty yhdessä lastenlääkärien kanssa

Tämä tuote on kehitetty tiiviissä yhteistyössä lastenlääkärien kanssa. Teemme yhteistyötä johtavien lastenlääkärien, kätilöiden ja lastenpsykologien kanssa. Heidän lääketieteellinen asiantuntemuksensa on meille äärimmäisen tärkeää, ja he antavat meille arvokasta palautetta uusien tuotteiden kehitysvaiheessa. Emme lanseeraa ensimmäistäkään tuotetta ilman heidän hyväksyntäänsä.

> Lue lisää yhteistyöstämme lastenlääkärien kanssa

Kehitetty yhteistyössä johtavan lastenlääkärin, professori ja LT Klaus Parschin kanssa

Turvalliset ja testatut kankaat

Kaikki tuotteessa käytetyt kankaat ovat hellävaraisia lapsesi iholle sekä turvallisia imeä ja pureskella. Ne on testattu, ja ne täyttävät vauvantuotteilta edellytetyt Öko-Tex® 100 -standardin luokan 1 vaatimukset. Se tarkoittaa, ettei niissä ole terveydelle haitallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita.

> Näin valitsemme käyttämämme kankaat

Lasten paras on vastuullamme

Etsi kantoreppua valitessa kahta yhdensuuntaista viivaa. Ne takaavat, että kyseessä on aito BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Vastasyntyneiden ja pikkulasten keho on erityisen herkkä. Siksi tahdomme tarjota heille vain kaikkein parasta.

Näin erotat aidon BABYBJÖRN-tuotteen

BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit
Etsi lähin jälleenmyyjä

MYYMÄLÄHAKU