Kehto
Kehto • Valkoinen • Mesh

Kehto

  • Pehmeää ja joustavaa keinuntaa
  • Ohuen verkkokankaan läpi vauvaa on helppo pitää silmällä
  • Helppo siirrellä
  • Vakaa rakenne
  • Vastasyntyneestä 6 kuukauden ikään (korkeintaan 8 kg)
Myymälähaku

Kehdon kehitystyöstä vastasi BabyBjörnin silloinen tuotekehitysjohtaja Andreas Zandrén. Tarkoituksena oli kehittää kehto, joka olisi käytännöllinen, fiksusti muotoiltu ja ennen kaikkea turvallinen. Tehtävä oli vaativa, ja monia ideoita testattiin ennen kuin tuotekehitystiimi sai rakennettua prototyypin, joka vaikutti täyttävän kaikki kehdolle asetetut tiukat vaatimukset.

Tuotekehitysprosessin aikana Andreas luki amerikkalaislääkäri Mark Brandenburgin kirjan Child Safe, jossa annetaan käytännöllisiä vinkkejä lasten kotitapaturmien välttämiseksi. Erityisen painokkaasti Brandenburg varoittaa kehtoihin liittyvistä riskeistä ja toteaa, että turvallisen kehdon löytäminen markkinoilta on vaikeaa. Andreas pyysi Brandenburgia keskustelemaan kanssaan ja antamaan palautetta kehdon prototyypistä.

BABYBJÖRN Kehto – tuotteen tarina
Tohtori Brandenburg

Brandenburg toivotti Andreasin tervetulleeksi kotiinsa Oklahoman Tulsaan. Hän tutustui prototyyppiin ja yllättyi myönteisesti, sillä kehtojen ensisijainen turvallisuusongelma oli tässä ainutlaatuisessa mallissa ratkaistu!

Brandenburg tietää, että perinteiset kehdot saattavat juuttua vauvan kannalta vaaralliseen asentoon, mutta koska BABYBJÖRN Kehto seisoo lattialla tukevasti eikä keiku puolelta toiselle, tätä vaaraa ei ole. Kevyesti keinuva liike kuitenkin rauhoittaa vauvaa ja auttaa saamaan unen päästä kiinni.

Andreas ja hänen tiiminsä tekivät kehtoon pari pientä Brandenburgin ehdottamaa muutosta, minkä jälkeen kehto oli valmis lanseerattavaksi. Kuuden vuoden kehitystyön jälkeen tuotteestaan ylpeä tiimi sai vihdoin mahdollisuuden esitellä uuden BABYBJÖRN Kehdon koko maailman vauvoille ja vanhemmille.

VALMISTA KUUDEN VUODEN JÄLKEEN