Lasten Lautanen, Lusikka ja Haarukka
Lasten Lautanen, Lusikka ja Haarukka • Vaaleanpunainen/Violetti • 2 settiä
Lasten Lautanen, Lusikka ja Haarukka • Oranssi/Turkoosi • 2 settiä

Lasten Lautanen, Lusikka ja Haarukka

  • Lautasen muoto auttaa ruoan lusikoimista ja haarukoimista
  • Lusikan ja haarukan lyhyeen varteen on helppo tarttua
  • Lautanen pysyy pöydällä keikkumatta
  • Sopii lapsille 4 kuukauden iästä lähtien
  • Muovi ei sisällä BPA:ta

Vaaleanpunainen/Violetti, 2 settiä

2 settiä

Myymälähaku

Fiksua muotoilua

Lautasen kolmilehtinen apilamuoto auttaa lapsia lusikoimaan ja haarukoimaan ruokaa ilman, että sitä tarvitsisi jahdata lautasen reunoja tai pöytää pitkin. Lusikka ja haarukka on suunniteltu sopimaan lautasen muotoon, ja niitä voi käyttää kummallakin kädellä. Ja koska aterinten pesä on takareunasta hieman korkeampi, ruokaa on helpompi työntää lapsen suuhun.

BABYBJÖRN Lasten Lautanen, Lusikka ja Haarukka helpottavat omatoimista syömistä.

Tutustu keittiötuotevalikoimaamme

TUTUSTU KEITTIÖTUOTEVALIKOIMAAMME
Lyhytvartisiin BABYBJÖRN-aterimiin lapsen on helppo tarttua.

Helppo tarttua pienillä käsillä

Sekä lusikassa että haarukassa on lyhyt varsi, josta omatoimista syömistä opetteleva lapsi saa helposti otteen pienillä käsillä. Varren alapäätä ympäröivä rengas estää kättä liukumasta kohti aterimen pesässä olevaa ruokaa. Varren alapuolella olevan loven ansiosta lusikka ja haarukka eivät liu'u suupalojen välissä lautaselle ruoan joukkoon, vaan pysyvät lautasen reunalla.

Pysyy pöydällä keikkumatta

Lasten lautasen viisto reuna estää lautasen kallistumisen, vaikka lapsi painaisi tai työntäisi lautasen reunaa. Reunan muodon ansiosta lautaseen tarttuminen on vaikeampaa ja lautasen kallistamisen tai heittämisen vaara siksi pienempi. Pohjassa oleva kumilista ehkäisee lautasen liukumista pöydällä.

Tukeva lasten lautanen, jota on vaikea kaataa.
Turvalliset muovituotteet: ei BPA:ta, ftalaatteja, kadmiumia, lyijyä eikä bromia.

Testatut ja turvalliset materiaalit

Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetuotteet täyttävät muovin turvallisuusvaatimukset sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Käyttämiämme muoveja testataan jatkuvasti. Niissä ei saa olla bisfenoli-A:ta (BPA) eikä terveydelle haitallisia aineita ja niiden pitää soveltua elintarvikekäyttöön. Se on meille tärkeää!

> Näin valitsemme käyttämämme materiaalit 

Tuotetiedot

Ikä

4 kuukauden iästä lähtien

Paino ja mitat

Lautasen paino: 147g

Lautasen mitat: 19,5‍ x‍ 19,5‍ x‍ 3,5 cm

 

Lusikan paino: 20 g

Lusikan mitat: 3,5‍ x‍ 12‍ x‍ 2 cm

 

Haarukan paino: 20 g

Haarukan mitat: 3,5‍ x‍ 12‍ x‍ 2 cm

Materiaali

Lusikka, haarukka ja lautasen reuna on valmistettu polypropeenista (PP) ja lautasen pohjassa oleva kumilista termoplastisista elastomeereistä (TPE). Sisälautanen on ABS-muovia (akryylinitriilibutadieenistyreeniä).

Hoito-ohje

Kuumenna Lasten Lautasta, Lusikkaa ja Haarukkaa mikroaaltouunissa vain alhaisessa lämpötilassa (korkeintaan 90 °C), sillä se on hellävaraisempaa kuin korkea lämpö. Lautasta ei kannata käyttää ruoan valmistamiseen mikroaaltouunissa, vaan ainoastaan lämmittämiseen.

 

Lautanen ja aterimet on helppo puhdistaa, ja ne kestävät konepesua, kunhan et pane niitä koneen lämpöelementin lähelle. Kaksiosaisessa lasten lautasessa on irrotettava sisälautanen.