Syöttötuoli
Syöttötuoli • Valkoinen
Syöttötuoli •
Syöttötuoli • Mintunvihreä

Syöttötuoli

  • Mukava, ergonomisesti muotoiltu ja turvallinen
  • Säädettävä ja irrotettava tarjotin
  • Kompakti ja helppo ottaa mukaan
  • Helppo puhdistaa
  • Sopii lapsille 6 kuukauden iästä 3 vuoden ikään

Valkoinen

Myymälähaku

Syöttötuolin tarina

Kokoontuminen päivällispöydän ääreen on yksi päivän kohokohtia, mutta lapsiperheissä syömiseen liittyy myös haasteita.

Pikkulasten yleisimpiä tapaturmia ovat putoamiset syöttötuolista ja hoitopöydältä. Niinpä Ruotsin kuluttajavirasto kannusti meitä 2000-luvun alussa kehittämään turvallisen syöttötuolin, joka estäisi lasta nousemasta seisomaan ja putoamasta tuolista.

BABYBJÖRN Syöttötuolin tarina
BABYBJÖRN-keittiötuotteita lapsille

Testausta pöydän ääressä

Vaikka meillä oli kokemusta syöttötuoleista, optimaalisen tuotteen luominen ei ollut mikään helppo tehtävä. Aloitimme kehitystyön tutustumalla erilaisiin syöttötuoleihin ja siihen, kuinka vauvat söivät ja käyttäytyivät istuessaan niissä.

Testiperheissä syötiin ja heiteltiin ruokaa monta monituista kertaa ennen kuin olimme täysin tyytyväisiä syöttötuolin muotoiluun.

Enemmän turvallisuutta, vähemmän sotkua

Päätimme valmistaa tuolin muovista, koska tahdoimme siitä vahvan, kestävän ja helposti puhdistettavan. Lisäksi halusimme, että tuoli mahtuisi mahdollisimman pieneen tilaan, jotta sen voisi pakata välillä pois ja ottaa mukaan matkoille.

Estääksemme lasta nousemasta seisomaan ja putoamasta tuolista kehitimme tuoliin taittuvan ja säädettävän pöytätason. Se toimii lukituskaarena, joka pitää lapsen paikallaan. Erillistä turvakaarta tai valjaita ei siis tarvita.

Lisäksi suunnittelimme tuoliin lapsen vartaloa myötäilevät muodot ja kaarevan selkänojan, josta on monenlaista etua. Ensinnäkin se auttaa vauvaa istumaan mukavasti ja turvallisesti. Lisäksi se vähentää sotkuja, koska pöydän voi säätää aivan vauvan vatsaan kiinni.

Lisää turvallisuutta ja vähemmän sotkua BABYBJÖRN Syöttötuolissa
Turvallisia aterioita BabyBjörnin seurassa

Turvallisia ja miellyttäviä aterioita

Pitkän testausjakson päätteeksi olimme vihdoin valmiit esittelemään ainutlaatuisen syöttötuolin, jossa ateriointi olisi turvallista ja miellyttävää. Tuotekehitysprosessi ensimmäisestä ideasta valmiiseen tuotteeseen kesti kaiken kaikkiaan noin kahdeksan vuotta.

Vauvat ovat luonnostaan uteliaita ja tahtovat oppia uutta. BABYBJÖRN Syöttötuolissa he voivat istua ruokapöydässä yhdessä muiden kanssa. Se edistää sosiaalisten ja kielellisten taitojen kehittymistä ja tekee omatoimisen ruokailun opettelusta helpompaa ja hauskempaa.