LÄHEISTÄ YHTEISTYÖTÄ LÄÄKÄRIEN KANSSA

Läheistä yhteistyötä lääkärien kanssa

Tuotesuunnittelijamme pitävät yhteyttä lastenlääkäreihin ja muihin lääketieteen ammattilaisiin koko tuotekehitysprosessin ajan – sekä uusia tuotteita suunnitellessa että vanhoja parannellessa.

Kun suunnittelemme tuotteita (esimerkiksi kantoreppuja) vastasyntyneille, käännymme lastenortopedien, vastasyntyneisiin erikoistuneiden lääkärien ja muiden lääketieteen ammattilaisten puoleen. Sillä tavoin saamme kaikille tuotteidemme yksityiskohdille asiantuntijoiden hyväksynnän. Varmistamme esimerkiksi, että tuotteen muoto sopii vauvan lantiolle, että vastasyntyneen pää saa riittävästi tukea ja että käyttöoppaamme ovat yksiselitteisiä. BABYBJÖRN-kantoreput ovat käteviä ja ergonomisesti muotoiltuja. Ne tyydyttävät vauvan läheisyyden, turvallisuuden ja virikkeiden tarvetta.

Seuraavassa lastenlääkärit kertovat näkemyksiään kantorepuistamme.

Tri Avroy A. Fanaroff

University Hospitals Health Systems. Rainbow Babies & Children's Hospital.

”BABYBJÖRN-kantorepuissa vauva on kasvokkain isän tai äidin kanssa. Katsekontakti ja vanhemman lämpö auttavat vastasyntynyttä sopeutumaan kohdun ulkopuoliseen maailmaan ensimmäisten elinkuukausien aikana. Lisäksi vauva istuu mukavasti ja saa oikeanlaista tukea selkärangalleen ja lantiolleen.”

Tri Avroy A. Fanaroff
Tri Amanda Weiss Kelly

Tri Amanda Weiss Kelly

Pediatrian ja ortopedisen kirurgian osasto, Rainbow Babies & Children's Hospital, Cleveland, Ohio.

”BABYBJÖRN-kantoreppuja voi käyttää heti syntymästä alkaen, elintärkeiden ensiviikkojen aikana. Ne antavat vastasyntyneen päälle, niskalle, selkärangalle ja lantiolle juuri oikeanlaista tukea. Ne mahdollistavat lähikontaktin isän tai äidin rintaa vasten samalla kun päätuki huolehtii pään ja niskan pitämisestä vakaana. Lisäksi vauvan lonkat ovat BABYBJÖRN-kantorepuissa optimaalisessa asennossa eli reidet harallaan.”

Tri Göran Kendorf

Lastenortopedian erikoislääkäri vuodesta 1998. Työskentelee kaikenlaisten lastenortopedian alaan kuuluvien tapausten parissa Astrid Lindgrenin lastensairaalan lastenortopedisella klinikalla ja Aleris Specialistvård Järvan lastenortopedisella osastolla.

”Vastasyntyneet tarvitsevat oikeanlaista tukea niskalleen, päälleen ja selälleen. Lisäksi heidän pitää voida vapaasti liikutella jalkojaan ja lonkkiaan. BABYBJÖRN-kantoreput täyttävät nämä keskeiset kriteerit.”

Tri Göran Kendorf
Tri Olegård

Apulaisprofessori Ragnar Olegård

Ragnar Olegård, lääketieteen tohtori ja apulaisprofessori (dosentti), Mölndalin lastenklinikan entinen johtaja, Kuningatar Silvian lasten- ja nuortensairaalan vastasyntyneiden osaston entinen päällikkö Göteborgissa sijaitsevassa Sahlgrenin yliopistollisessa sairaalassa.

”BABYBJÖRN-kantoreppuja on alusta lähtien kehitetty tiiviissä yhteistyössä vastasyntyneisiin ja pikkulapsiin sekä heidän kehitykseensä erikoistuneiden lastenlääkärien kanssa. Ne ovat käytännöllisiä ja ergonomisesti muotoiltuja ja ne tyydyttävät lapsen virikkeiden, turvallisuuden ja läheisyyden kaipuuta.”

Tri Garcia Fontecha

Lastenortopedian erikoislääkäri Hospital Vall D’Hebronissa Barcelonassa. 

”BABYBJÖRN-kantorepussa vastasyntyneen selkäranka asettuu oikeaan C-kirjaimen muotoiseen asentoon, ja lisäksi äiti tai isä voi pitää lasta silmällä ja huolehtia hänen tarpeistaan. Koska myös lantio on mukavassa asennossa, lonkat kehittyvät ensimmäisten kuukausien aikana oikealla tavalla. Mahdollisuus liikutella kaikkia jalkaniveliä vapaasti edistää nivelten kehittymistä entisestään.”

Tri Garcia Fontecha
Professori, LT Klaus Parsch

Professori, LT Klaus Parsch

Stuttgartin Olgahospitalin lastenortopedian osaston entinen lääketieteellinen johtaja. Deutschsprachige Vereinigung für Kinderorthopädie- ja European Pediatric Orthopedic Society -yhdistysten entinen puheenjohtaja

”BABYBJÖRN-kantoreput pitävät vastasyntyneiden ja pikkulasten jalat juuri oikeassa asennossa. Ulospäin kiertyminen sekä sopiva jalkojen ja vartalon välinen kulma edistävät lonkkanivelten kehittymistä. Oikein käytettynä kantorepuista on hyötyä sekä lapsille että vanhemmille. Ortopedisesta näkökulmasta voin suositella niitä lämpimästi.