TARINAMME

LÄHEISTÄ YHTEISTYÖTÄ LÄÄKÄRIEN KANSSA

Läheistä yhteistyötä lääkärien kanssa

Tuotesuunnittelijamme pitävät yhteyttä lastenlääkäreihin ja muihin lääketieteen ammattilaisiin koko tuotekehitysprosessin ajan – sekä uusia tuotteita suunnitellessa että vanhoja parannellessa.

Kun suunnittelemme tuotteita (esimerkiksi kantoreppuja) vastasyntyneille, käännymme lastenortopedien, vastasyntyneisiin erikoistuneiden lääkärien ja muiden lääketieteen ammattilaisten puoleen. Sillä tavoin saamme kaikille tuotteidemme yksityiskohdille asiantuntijoiden hyväksynnän. Varmistamme esimerkiksi, että tuotteen muoto sopii vauvan lantiolle, että vastasyntyneen pää saa riittävästi tukea ja että käyttöoppaamme ovat yksiselitteisiä. BABYBJÖRN-kantoreput ovat käteviä ja ergonomisesti muotoiltuja. Ne tyydyttävät vauvan läheisyyden, turvallisuuden ja virikkeiden tarvetta.

Seuraavassa lastenlääkärit kertovat näkemyksiään kantorepuistamme.

1970

Kantorepun lisäksi monet muutkin nykyvalikoimamme tuotteista tuotiin markkinoille 70-luvulla. Tällaisia ovat esimerkiksi BABYBJÖRN Kaulalappu ja BABYBJÖRN Korokepalli.

1980

Rohkaisemme isiä luomaan läheistä suhdetta lapsiinsa ja olemme alusta alkaen suunnanneet kantoreppumme molemmille vanhemmille. Joissain maissa mainoskuvia miehistä kantamassa lapsiaan pidettiin kuitenkin shokeeraavina.

1990

Muotilehti Harper's Bazaar julkaisi kuvan mallista, joka kantoi vauvaa sinisessä kantorepussamme. Mustavalkoisessa kuvassa kantoreppu näytti kuitenkin mustalta, ja lehti hukkui pian mustan kantorepun jälleenmyyjiä koskeviin kyselyihin. Niinpä pääsuunnittelijamme Lillemor Jakobson päätti suunnitella BabyBjörnin ensimmäisen mustan kantorepun.

2000

Valikoimaamme 60-luvulla kuulunut matkasänky palasi mallistoomme uudistettuna ja huomattavasti entistä kevyempänä.

Lisäsimme valikoimaamme myös useita uusia kantoreppumalleja.

2010

Vuonna 2010 toimme markkinoille kaksi turvallisuutta korostavaa uutuutta, BABYBJÖRN Kehdon ja BABYBJÖRN Syöttötuolin. Vuonna 2013 lanseerasimme pitkään odotetun kantoreppumallin, jossa lasta voi kantaa myös selässä. Kantoreppu One-nimen saanutta kantoreppua voi käyttää syntymästä aina kolmen vuoden ikään asti.