TURVALLISUUS JA LAATU

Kaikki tuotekehitystyömme tapahtuu pitkällä tähtäimellä. Emme koskaan tingi perusarvoistamme: turvallisuudesta, laadusta ja toimivasta muotoilusta. Tahdomme tuotteidemme kestävän pitkään ja periytyvän lapselta toiselle. Tahdomme lasten käyttävän tuotteitamme kehityksensä tahdissa, oppivan uusia asioita ja jakavan uusia elämyksiä yhdessä vanhempiensa kanssa.

Huolelliset testit

Tuotteidemme materiaalit valitaan äärimmäisen huolellisesti, ja kaikki tuotteemme joutuvat tiukkoihin testeihin. Emme kelpuuta toimittajiksemme keitä tahansa ja tarkistamme säännöllisin väliajoin, että tiukkoja vaatimuksiamme noudatetaan kaikissa maissa.

Teetämme testejä kansainvälisesti arvostetuissa riippumattomissa testauslaitoksissa, joista mainittakoon Swerea, Intertek, SGS, Bureau Veritas ja STR. Testeillä varmistamme, ettei tuotteidemme materiaaleissa ole haitallisia aineita.

Turvalliset kankaat

Kaikki lasten ihon kanssa kosketuksissa olevat kankaamme on testattu, ja ne täyttävät vauvantuotteilta edellytetyt Öko-Tex 100 -standardin luokan 1 vaatimukset. Se tarkoittaa, ettei niissä ole terveydelle haitallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita.

Luomukankaamme täyttävät lisäksi kansainväliset luomupuuvillalle asetetut normit. Yksi vaatimuksista on, että vähintään 95 % puuvillasta on luomutuotettua.

BABYBJÖRN-kankaat ovat testattuja ja turvallisia

Turvalliset muovit

Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetuotteet täyttävät muovin turvallisuusvaatimukset sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Käyttämiämme muoveja testataan jatkuvasti. Niissä ei saa olla bisfenoli-A:ta (BPA) eikä terveydelle haitallisia aineita ja niiden pitää soveltua elintarvikekäyttöön. 

Huomio lasten turvallisuuteen

Tuotekehitysprosessin aikana testaamme tuotteitamme satojen testiperheiden, kätilöiden, lastenlääkärien ja muiden lasten kehitykseen erikoistuneiden lääketieteen ammattilaisten kanssa. 

Lue lisää yhteistyöstämme lastenlääkärien kanssa