Yhdensuuntaiset viivat

 

Etsi kantoreppua valitessa kahta yhdensuuntaista viivaa. Ne takaavat, että kyseessä on aito BABYBJÖRN – vauvantuote, joka täyttää tiukimmat mahdolliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Vastasyntyneiden ja pikkulasten keho on erityisen herkkä. Siksi tahdomme tarjota heille vain kaikkein parasta.

 

Turvallinen valinta

Tuoteturvallisuudesta huolehtiminen on aina ollut oleellinen osa yrityksemme toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vauvantuotteemme täyttävät turvallisuusstandardien (esimerkiksi EN ja ASTM) tiukat vaatimukset, että tuotteissamme käytetyt materiaalit sisältävät vain sallittuja aineita ja että tekstiilejä testataan jatkuvasti Öko-Tex® 100 -standardin luokan 1 eli tiukimman vauvantuotekategorian vaatimusten mukaisesti. Lisäksi lastenortopedit ja vastasyntyneisiin erikoistuneet lääkärit ovat antaneet tuotteillemme hyväksyntänsä. 

 

Aitoa käsityötä

BABYBJÖRN-tuotteilla on maailmanlaajuisesti erinomainen maine lasten kannalta parhaana vaihtoehtona. Monet kilpailijat yrittävät sen vuoksi jäljitellä tuotteitamme. Hyvin harvat heistä kuitenkaan kiinnittävät yksityiskohtiin yhtä paljon huomiota kuin me.

Joka ikinen BABYBJÖRN-kantoreppu on huippulaadukas ja huolella valmistettu. Jokaisella ompeleella on oma tärkeä tehtävänsä: tehdä kantorepusta kestävä ja turvallinen. Saumat on ommeltu niin, etteivät ompeleet pääse hankaamaan lapsen herkkää ihoa. Sama erinomainen laatu toistuu jokaisessa tuotteessamme – myös sittereissä, matkasängyissä ja kehdoissa. 

 

”BABYBJÖRN-vauvantuotteiden 

Lasten paras on vastuullamme

Tahdomme tarjota vastasyntyneille ja pikkulapsille vain parasta, koska tiedämme, että heidän kehonsa on erityisen herkkä. Kaikki vauvantuotteiden valmistajat eivät suhtaudu laatu- ja turvallisuusasioihin yhtä vakavasti kuin me.

Listasimme valintasi avuksi seitsemän merkkiä, joista tunnistaa aidon, laadukkaan ja turvallisuusstandardit täyttävän BABYBJÖRN-tuotteen.

 


 

Näin erotat aidon BABYBJÖRN-tuotteen

Tunnusmerkkimme eli kaksi yhdensuuntaista viivaa toistuu sekä kantorepuissamme, sittereissämme, matkasängyssämme, kehdossamme, hoitolaukussamme että kantorepun päällisessämme.

Tuote on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä. Luettelo jälleenmyyjistä

Materiaali näyttää ja tuntuu laadukkaalta, ja värit ovat harmonisia.

Tekstiiliosat ovat symmetrisiä ja huolella valmistettuja. Niissä on suorat, tasaiset ja tiheät ompeleet (2–3 ommelta/cm).

Kantoreppuihin on kiinnitetty kankainen merkki, jossa lukee tuotteen nimi (esim. One tai We).

Kantorepuissa on tuotteen sarjanumero olkahihnan sisäpinnalla lähellä sivusolkea. 

Logossa olevat ö-kirjaimen pisteet ovat vinoneliön muotoisia.

 

Huomaa! Nämä kuvaukset eivät välttämättä päde vanhempiin malleihin. Ne voivat silti olla aitoja BABYBJÖRN-tuotteita. Lähetä sähköpostia osoitteeseen customerservice@babybjorn.com, jos haluat tarkempaa tietoa omasta tuotteestasi.