Yritysesittely

BabyBjörn on Björn Jakobsonin vuonna 1961 perustama ruotsalainen perheyritys. Liikeideanamme on alusta asti ollut ”helpottaa lapsiperheiden arkea kehittämällä turvallisia, innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita alle kolmevuotiaille lapsille”. Pyrimme tekemään elämän tärkeimmistä vuosista mahdollisimman hauskoja. Olemme uteliaita, näemme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja työskentelemme aina turvallisuutta ja laatua korostavan toimintaperiaatteemme ohjaamina.

Tuotteitamme on saatavilla yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. Valikoimaamme kuuluu kantoreppujasittereitämatkasänkyjäkehtojapottatuolejasyöttötuoleja ja keittiötuotteita. Pikkulapsille ei mielestämme tarvitse ostaa monenlaisia tarvikkeita. Muutama toimiva ja kestävä riittää – ja palvelee pitkään.

Turvallisuus, laatu ja tyylikkyys ovat tärkeimmät lähtökohtamme, ja jokainen tuote suunnitellaan huolellisesti ja ajatuksella.

Lue lisää BabyBjörnin tuotekehitysprosesseista

BabyBjörnin perustaja Björn JakobsonBjörn ja Lillemor Jakobson nykyään.

BabyBjörnin perustaja Björn Jakobson, vaimo Lillemor ja kaksi parin neljästä lapsesta vuonna 1965. Pariskunta on edelleen aktiivisesti mukana perheyrityksen toiminnassa, Björn toimitusjohtajana ja Lillemor pääsuunnittelijana.

Björn ja Lillemor Jakobson nykyään.

Kaikki alkoi sitteristä

Nuori opiskelija voi saada lasten vahtimisesta paljon muutakin kuin taskurahaa. Björn Jakobsonin tapauksessa se johti hänen elämäntyönsä eli BabyBjörn AB:n perustamiseen.

> Lue lisää BabyBjörnin taustoista